2012. október 29., hétfő


Rózsaszín agyagos kecsketej szappan

 
 

Régóta ismert a tej áldásos hatása a bőrre. Kényeztetni magunkat, tejben, vajban fürdeni… mostantól már nem csak átvitt értelemben lehetséges. A rózsaszín agyagos szappan 30%-ban kecsketejből készült, így krémes állaggal hidratálja bőrünket. Magas vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően kifejezetten ajánlott száraz, érzékeny bőrűeknek. Gyulladáscsökkentő hatásával gyógyír lehet ekcémára, bőrallergiára, pattanásos bőrre.
 
A szappan színét a rózsaszín agyagnak köszönheti. Az agyagok hatékonyan szabadítják meg a bőrt a szennyeződésektől, méreganyagoktól, mindemellett az elhalt hámsejteket is eltávolítják. A rózsaszín agyag rendkívül látványosan szépíti, puhítja a bőrt.
 
A szappan további összetevői, a növényi olajak gyengéden ápolnak: a kókuszolaj bársonyossá varázsolja a bőrt, az olívaolaj magas E-vitamin tartalmának köszönhetően gátolja a bőr öregedését, a napraforgóolaj pedig elősegíti a bőr megújulását.
 
A rózsaszín agyagos kecsketej szappan főként száraz, igénybevett, de normál bőrre is ajánlott.

Összetevők: kecsketej, olívaolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, rózsaszín agyag, lúg (NaOH), 100%-os tisztaságú jázmin illóolaj

100%-ban tartósítószer- és mesterséges adalékanyag mentes!

 
 
kb. 115 gr
 
kb. 85 gr

kb. 75 gr

kb. 60 gr
 
kb. 90 gr
 
              kb. 110 gr    
 
 




 


 

 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése