2012. október 29., hétfő


Citromos-limeos radírozó szappan
 

 


Citrusos, üdítő frissesség! Ezt nyújtja a citromos-limeos radírozó szappan, mely lendületes életünk üdítő tartozéka lehet a fürdőszobában. Amellett, hogy e déli gyümölcs rengeteg C-vitamint tartalmaz, s belülről támogatja immunrendszerünket, bőrre gyakorolt hatása is áldásos.
 
Remek pórusösszehúzó hatásának köszönhetően feszesíti a szöveteket, javítja a zsíros, pattanásos bőr állapotát. Fertőtlenítő, baktérium- és vírusölő hatású, illata pedig frissíti a szellemet, pozitív gondolkodásra ösztönöz.
 
A hozzáadott reszelt lime- és citromhéj kellemesen radírozza a bőrt, eltávolítva ezzel az elhalt hámsejteket.
 
A szappan krémes állagát a kecsketejnek köszönheti, mely a legjobb bőrtápláló anyagok egyike. Vitaminok mellett több mint 70-féle könnyen felszívódó telítetlen zsírsavat és Q10 koenzimet tartalmaz. Hatóanyagai könnyen behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe is, ezáltal hidratálják és teszik rendkívül puhává.
 
A szappan további összetevői, a növényi olajak gyengéden ápolnak: a kókuszolaj bársonyossá varázsolja a bőrt, az olívaolaj magas E-vitamin tartalmának köszönhetően gátolja a bőr öregedését, a napraforgóolaj pedig elősegíti a bőr megújulását.
 
Összetevők: kecsketej, olívaolaj, kókuszolaj, napraforgóolaj, lúg (NaOH), 100%-os tisztaságú cirom illóolaj, reszelt lime- és citromhéj
 
100%-ban tartósítószer- és mesterséges adalékanyag mentes!


 kb. 110 gr
 
  kb. 90 gr




 


 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése